top of page
Image by Headway
MAGÁNÓRA & ​VÁLLALATI SZOLGÁLTATÁSOK
MAGÁNÓRA

A magánórát azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik sajátos időbeosztásuk miatt nem tudnak részt venni a csoportos órákon; illetve specifikusan szeretnének egy-egy készséget fejleszteni; esetleg nyelvvizsgára vagy állampolgársági vizsgára akarnak felkészülni. 

Az órarend kialakítása során alkalmazkodunk az ügyfél igényeihez. A részleteket és egyéni árajánlatokat az info@hlschool.hu e-mail címen keresztül lehet egyeztetni az iskolával.

Magánórákon részt tudsz venni reggel 7:30-tól este 20.00-ig, hétfőtől szombatig - tanáraink elérhetőségének függvényében.

E-mailen jelzett magánórás igényedre két munkanapon belül válaszolunk. Általában az iskolában tartjuk a magánórákat, de online órákra is van lehetőség.

Home schooling
Similing Team
VÁLLALATI SZOLGÁLTATÁSOK

Magyar nyelvi programjaink vállalatok számára is elérhető. Teljes körű csomagot kínálunk, amely tartalmazza az összes szükséges anyagot a tanfolyam idejére. Ez tartalmazza a modulok végén végzett feladatokat és értékeléseket, melyek sikeres teljesítése esetén tanúsítványt adunk.

Minősített oktatóink vezetésével kínálunk online és személyes magyar nyelvi képzéseket. Szolgáltatásaink  kisebb és nagyobb csoportok számára is elérhetők.Igény esetén közvetítő nyelv használatával, és személyre szabott képzési megoldásokat biztosítva.

Ez a módszer egy hatékony és izgalmas tanulási élményt garantál, amely megfelel a változatos igényeknek és körülményeknek kiemelve azokat a kulcselemeket, amelyek programjainkat különlegessé és értékessé teszik.

FORDÍTÁS & TOLMÁCSOLÁS

A Magyar Iskola szolgáltatásai között elérhető a professzionális fordítás és tolmácsolás biztosítása is. Főbb területek:

  • Mezőgazdaság: Ez az állattenyésztést, növényvédelmet, a biodiverzitás megőrzését, földgazdálkodást, biotechnológiai fejlődést és mezőgazdasági gépesítést foglalja magában.

  • Energiaszektor: A szakértelmünk magában foglalja a generálás és elosztás aspektusait.

  • Politikai és kormányzati ügyek: Ide tartozik a nemzetközi szervezetekkel való munka, politikai gyűlések, látogatások és delegációk, tárgyalási folyamatok stb.

  • Bűnüldözés

  • Üzleti és pénzügyi szektor: Szolgáltatások kiterjednek a vállalati ügyekre, tárgyalások elősegítésére, szerződéses megbeszélésekre és szervezeti látogatásokra.

  • Szórakoztatóipar

  • Nonprofit szervezetek: Olyan területeket lefedve, mint a fenntartható növekedés, politikaképzés, emberi jogok védelme, nonprofit működés, demokratikus változások, kisebbségi kirekesztés és nemi előítéletek elleni küzdelem, hatékonyság optimalizálása, eredmények értékelése és költségvetések monitorozása.

  • Egészségügy és gyógyszeripar: gyógyszerkutatás, klinikai vizsgálatok lebonyolítása, kutatókkal való találkozók és egyebek.

Ez a széleskörű szakosodás átfogó fordítási és tolmácsolási szolgáltatásokat biztosít különböző szektorokban.

Books
bottom of page