top of page
11062b_45136eb9f7354e9c926b3b221b6f4bf2~mv2_edited_edited

SkillToolKit Support 

Mi a SkillToolKit?

A SkillToolKit egy e-learning platform, amely tartalmaz egy e-teszt funkciót is. A Magyar Iskolában a tanfolyamok szintzáró teszt elvégzésével teljesíthetőek. Az online tesztelést a SkillToolKit e-learning rendszer teszi lehetővé. Ha bármilyen nehézséged van a rendszerrel kapcsolatban, kérjük, lépj kapcsolatba velünk a következő címen: technicalsupport@hlschool.hu

Hogyan tudok belépni?

Ha még nem hoztál létre profilt, akkor kérjük, várd meg a regisztrációs e-mailt a Magyar Iskola Kft-től, vagy regisztrálhatsz itt is. Az e-mail egy hivatkozást tartalmaz majd, amely lehetővé teszi a jelszavad beállítását. A link 72 órán keresztül él. Amint végeztél az aktiválással, itt tudsz bejelentkezni.

Ha már regisztráltál, kérjük, jelentkezz be itt az e-mail címed és jelszavad segítségével. Ha más nyelvet szeretnél kiválasztani, kattints a nyelvválasztó ikonra (ld. 1. kép).

1.jpg

1. kép

Javasuljuk, hogy az első használat előtt olvasd el a Tippek és trükkök részt, annak érdekében, hogy ne az éles vizsga alkalmával találkozz először a felülettel.

bottom of page