top of page
Student Writing
Mérd fel a nyelvtudásodat! 
Ingyenes magyar szintfelérő teszt

A szintfelmérő lépései

  • Töltsd ki a jelentkezési lapot

  • laszd ki és töltsd ki a szintfelmérőt alul

  • Kérj egy időpontot szóbeli felmérésre az info@hlschool.hu-n keresztül

  • Kezd el a kurzust bármelyik hétfőn

A nem teljesen kezdő vagy magasabb szinten lévő tanulók bármelyik hétfőn csatlakozhatnak egy már futó kurzusba, az írásbeli és szóbeli szintfelmérő után.

A HLS szintfelmérő teszt kitöltése segít a  nyelvi szint meghatározásában

Az A1 és A2 felmérő 30 kérdésből, a B1 és a B2 teszt pedig 20-20 kérdésből áll. Mielőtt kiválasztod a megfelelő tesztet, gondolod át, hogy korábban hány magyar nyelvórán vettél részt összesen.

Ne felejts el minden kérdésre válaszolni. A megválaszolatlan kérdésekre nem ad pontot a teszt, a helytelen válaszokért nem jár mínuszpont.

A tesztek időtartama 20-35 perc (a valós idő a kitöltő tudása függvényében változhat). A teszteredményről e-mailben értesítjük a kitöltőt. Az eredmény bekerül a HLS rendszerébe, de nem kapunk róla automatikus értesítést.

Az írásbeli szintfelmérő kitöltése után egy szóbeli felmérésre is szükség lesz, amit az egyik oktatónk fog elvégezni. A szóbeli szintfelmérés hétfőtől csütörtökig 10:00 és 14:00 között lehetséges, elsősorban telefonon.

A szóbeli szintfelérés kizárólag időpont egyeztetése után lehetséges. Ezzel kapcsolatban az info@hlschool.hu címen várjuk a megkereséseket  (az írásbeli szintfelmérés eredménye birtokában).

A KER skála

A1 (minimumszintű) kurzusok  /120 vagy kevesebb elvégzett tanóra/

A2 (alapszintű) kurzusok /120 - 240  elvégzett tanóra/

B1 (küszöbszintű) kurzusok  /240 - 360  elvégzett tanóra/

B2 (középszintű) kurzusok  /360 - 600  elvégzett tanóra/

Screenshot%202020-05-13%20at%2017.19_edi

C1 (haladószintű) kurzusok /660 vagy több elvégzett tanóra/

A C1 szintű tananyag tapasztalt oktatóink által gondosan válogatott témákra épül, a mindennapi életben megjelenő közlési formákra fókuszálva.

bottom of page