top of page
Student Writing
 ONLINE HÉTVÉGI TANFOLYAM 

Kezdési dátumok és regisztráció:

8 hét / 32 tanóra
109.000 ,- Ft / 285,- EUR 

Élő online tanfolyamainkat a Zoom segítségével tartjuk. A tanórák 32 tanórát foglalnak magukba és azoknak ajánljuk, akik úgy szeretnék csiszolni a nyelvtudásukat, hogy közben dolgoznak, vagy nem tartózkodnak Budapesten. 

 

Az órák heti egyszer szombaton érhetők el,  09.00-től 12.30-ig vagy 14.00 - 17.30-ig Budapesti idő szerint.(CET) Pontos kezdési időpont.

A résztvevőknek minden szint végén egy tesztet kell írniuk. Az adott tanfolyam következő szintje a tesztet követő hétfőn indul. Ezek a kurzusok már nem szerepelnek a honlapunkon a kezdési dátumok között.

A kurzus ára: 109.000,-Ft/285 EUR 8 hétre. 

A kurzus díja a következőket tartalmazza:

32 tanóra magyar nyelvi képzés

-  Modulzáró teszt

-  Hozzáférés a SchoolDrive rendszeréhez

-  Tanúsítvány a kurzus elvégzéséről

*Az online tanfolyamon a tankönyv (MagyarOK) beszerzése a hallgatók felelőssége. Kezdő tanfolyam esetén A1+ könyvet használják a diákok, minden más esetbe kérünk egyeztess az iskolával. Tankönyvrendelés: http://magyar-ok.hu

A regisztráció határideje a tanfolyam kezdete előtti hétfő. A regisztráció a tanfolyami díj befizetésével válik véglegessé. A helyeket csak a tanfolyami díj befizetése után tudjuk garantálni, a befizetési sorrend alapján.

Kezdési dátumok és regisztráció:

bottom of page