top of page
Student Writing
ONLINE ESTI INTENZÍV  TANFOLYAM

Kezdési dátumok és regisztráció:

5,5 hét / 32 tanóra
Online:  86.000 ,- Ft / 226,- EUR 

Élő online tanfolyamainkat a Zoom segítségével tartjuk. A tanórák 32 tanórát foglalnak magukba és azoknak ajánljuk, akik úgy szeretnék csiszolni a nyelvtudásukat, hogy közben dolgoznak, vagy nem tartózkodnak Budapesten. Kezdőtől haladóig minden szinten biztosítunk órákat az év minden szakában, megadva így az esélyt diákjainknak, hogy a tanfolyamok között szünetet tartsanak, vagy folyamatosan járjanak.

 

Az órák heti háromszor vannak, hétfőn, szerdán és csütörtökön, 18.00-től 19.30-ig Budapesti idő szerint.(CET)

A résztvevőknek minden szint végén egy tesztet kell írniuk. Az adott tanfolyam következő szintje a tesztet követő hétfőn indul. Ezek a kurzusok már nem szerepelnek a honlapunkon a kezdési dátumok között.

A kurzus ára: 86.000,-Ft/226 EUR 5,5 hétre. 

A kurzus díja a következőket tartalmazza:

32 tanóra magyar nyelvi képzés

-  Modulzáró teszt

-  Hozzáférés a SchoolDrive rendszeréhez

-  Tanúsítvány a kurzus elvégzéséről

*Az online tanfolyamon a tankönyv (MagyarOK) beszerzése a hallgatók felelőssége. Kezdő tanfolyam esetén A1+ könyvet használják a diákok, minden más esetbe kérünk egyeztess az iskolával. Tankönyvrendelés: http://magyar-ok.hu

A regisztráció határideje a tanfolyam kezdete előtti hétfő. A regisztráció a tanfolyami díj befizetésével válik véglegessé. A helyeket csak a tanfolyami díj befizetése után tudjuk garantálni, a befizetési sorrend alapján.

Kezdési dátumok és regisztráció:

bottom of page