top of page
20180713_HLS_marketing-22 (1).jpg

Víziónk 2025-re

A legjobb magyar mint idegen nyelvet oktató iskolává szeretnénk válni. Megőrizve fiatalos és energikus hozzáállásunkat, folyamatosan alkalmazkodunk az állandóan változó igényekhez. Szeretnénk a nyelvtanítást és -tanulást mindig magasabb szintre emelni!

 Csapatunk    

  Berczi Gergő 

Gergő 2012-ben magyartanárként csatlakozott iskolánkhoz, ma már kurzusaink szakmai színvonaláért és 40+ tanárkollégánk koordinációjáért felel. Gergő sokéves tapasztalattal rendelkezik, alapfokú tanulmányait hungarológia és beszédtudomány területeken végezte, emellett magyar mint idegen nyelv mesterdiplomával rendelkezik.

Director of Studies

Mátyás feladata a vállalati ügyfeleinkkel történő kapcsolattartás, valamint az iskola gazdasági hátterének biztosítása. Korábban üzleti tanácsadással foglalkozott, diplomáit a Budapesti Corvinus Egyetemen és a londoni Cass Business School-on szerezte.

Gansperger Mátyás 

General Manager

Gabriela a Magyar Iskola operatív működésében és diákjaink, valamint vállalati partnereink támogatásában vesz részt. Szerteágazó tapasztalattal rendelkezik vállalatfejlesztés és marketing területén, amely nagyban hozzájárul a Magyar Iskola szolgáltatásainak bővítéséhez. Mesterdiplomával rendelkezik a Sussexi Egyetemről.

Linan Gabriela

Business Development Manager

Dániel a Budapesti Gazdasági Egyetemen végzett turizmus és vendéglátás szakon, de 2013 óta nyelvoktatással foglalkozik, széleskörű iparági ismeretekkel rendelkezik. Az iskola kurzusainak szervezését és lebonyolítását felügyeli. 

Formanek Dániel

Office Manager

 Tanárok    

Főzy Krisztina

Krisztina 24 éves szakmai múltja során széleskörű elismertséget szerzett a magyar mint idegen nyelv tanításban, emellett beszédterápiával és drámapedagógiával is foglalkozik.

Jutka 10 éves tanítási tapasztalata mellett a Közép-európai Egyetem gender tanulmányok szakán mesterdiplomázott.

Bekő Jutka

Réka Gécs

Réka az egyik legtapasztaltabb kollégánk - több mint 30 éve tanít, 1996 óta tudhatjuk a Magyar Iskola tanárai közt.

Katalin a török és kínai anyanyelvűek tanítására szakosodott, 2018-ban csatlakozott a Magyar Iskola csapatához. Jelenleg szülési szabadságát tölti.

Bajkóné Antal Katalin

...és még további 40

  Magyar Iskola napjainkig  

1991

1991

A Magyar Iskola elindította első iskoláját Budapesten, ahol magyar nyelvet lehet tanulni külföldiként.

1993

1993

HLS első állandó egész évben elérhető iskolája a Rippl-Ronai utca 4. szám alatt helyezkedett el.

1998

1998

A HLS első publikációja a tanárai által készített "Magyar Iskola" című nyelv könyv volt.

2002

2002

Az iskola átköltözött az új Bródy Campusra.

2015

2015

Az új logó kreativitást és fiatalságot sugároz a magyar nyelvoktatásban.

2020

2020

Az élő tantermi kurzusok mellett online órákat is indítottunk, amelyek révén világszerte elérhetővé váltunk a diákok számára.

2023

2023

Az iskola átköltözött az új Petőfi Campusra.

Képek az iskoláról

bottom of page