top of page
Students

 Iskolánk története 

1991 óta küldetésünknek tekintjük, hogy bemutassuk, és népszerűsítsük a magyar nyelvet a lehető legszélesebb körben. A Magyar Iskola Kft. célja, hogy összekössön mindenkit, aki érdeklődik a magyar nyelv és kultúra iránt, beleértve a nemzetközi diákokat is.

 

A tanári csapatunk több, mint 40 főből áll: mindannyian a magyar mint idegennyelv oktatásában jártas szakemberek. Jelenleg 400-nál is több aktív diákunk van, akik vagy Budapest belvárosában, a Petőfi Sándor utcai iskolánkban tanulnak, vagy online kurzusainkon vesznek részt.

 

A magyar nyelvtanfolyamaink úgy lettek kialakítva, hogy minden résztvevő számára élvezetesek és eredményesek legyenek. Garantáljuk, hogy a nálunk töltött idő maximálisan hozzájárul a nyelvi készségek fejlődéséhez vagy akár a szakmai előmenetelhez.

 

A Magyar Iskola szeretettel vár minden érdeklődőt: legyen az csak egy rövid látogatás, egy nyári kurzus, esetleg egy külföldön eltöltött félév, vagy online tanulás. Új kezdő csoportokat minden hónapban indítunk, de a haladó diákok is bármikor csatlakozhatnak hozzánk, egy szintfelmérés után.

 Virtuális séta az iskolában 

 Magyar Iskola napjainkig 

2023

2023

Az iskola átköltözött az új Petőfi Campusra.

2020

2020

Az élő tantermi kurzusok mellett online órákat is indítottunk, amelyek révén világszerte elérhetővé váltunk a diákok számára.

2015

2015

Az új logó kreativitást és fiatalságot sugároz a magyar nyelvoktatásban.

2002

2002

Az iskola átköltözött az új Bródy Campusra.

1998

1998

A HLS első publikációja a tanárai által készített "Magyar Iskola" című nyelv könyv volt.

1993

1993

HLS első állandó egész évben elérhető iskolája a Rippl-Ronai utca 4. szám alatt helyezkedett el.

1991

1991

A Magyar Iskola elindította első iskoláját Budapesten, ahol magyar nyelvet lehet tanulni külföldiként.

bottom of page