top of page
Student Writing
ONLINE SZUPER INTENZÍV REGGELI TANFOLYAMOK

Kezdési dátumok és regisztráció: 

8 hét / 128 tanóra
199.000 ,- Ft / 525,- EUR 

Élő online tanfolyamainkat a Zoom segítségével tartjuk. Szuper-intenzív tanfolyamaink 128 órát foglalnak magukba. Azoknak a diákoknak ajánljuk, akik a magyar nyelvet rövid idő alatt szeretnék elsajátítani, különösen motiváltak, vagy már jól ismerik a nyelvet. A tanfolyamokon átlagosan tíz-tizenkét diák vesz részt.

 

A tanórákat hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön tartjuk délelőtt 10 órától (CET) délután 13:30-ig, fél óra ebédszünettel 11.30-tól 12 óráig. Hetente összesen 16 óra van.

A résztvevőknek minden szint végén egy tesztet kell írniuk. Az adott tanfolyam következő szintje a tesztet követő hétfőn indul. Ezek a kurzusok már nem szerepelnek a honlapunkon a kezdési dátumok között.

Online kurzus ára:
199.000,- Ft / 525 EUR

A kurzus díja a következőket tartalmazza:

  • 128 tanóra magyar nyelvi képzés Zoomon

  • Modulzáró teszt

  • Hozzáférés a SchoolDrive rendszeréhez

  • Tanúsítvány a kurzus elvégzéséről​

  • Regisztrációs díj

*Az online tanfolyamon a tankönyv (MagyarOK) beszerzése a hallgatók felelőssége. Kezdő tanfolyam esetén A1+ könyvet használják a diákok, minden más esetbe kérünk egyeztess az iskolával. Tankönyvrendelés: http://magyar-ok.hu

A regisztráció határideje a tanfolyam kezdete előtti hétfő. A regisztráció a tanfolyami díj befizetésével válik véglegessé. A helyeket csak a tanfolyami díj befizetése után tudjuk garantálni, a befizetési sorrend alapján.

Kezdési dátumok és regisztráció: 

bottom of page